Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι Milner και Trent για την προσαρμογή του Nunez στη Liverpool

Οι Milner και Trent για την προσαρμογή του Nunez στη Liverpool

Ο Darwin Nunez έχει πλέον προσαρμοστεί στη Liverpool μετά το δύσκολο ξεκίνημά του, σκοράροντας μάλιστα για πρώτη φορά εις διπλούν στο χθεσινό παιχνίδι.

Σκοράροντας το δεύτερο και το τρίτο γκολ των Reds εις βάρος της Southampton, o Ουρουγουανός επιθετικός έφτασε τα 9 με τη φανέλα των Κόκκινων, συνεχίζοντας να δείχνει ότι είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα της νέας ποδοσφαιρικής γενιάς.

Για αυτή την όλο και μεγαλύτερη προσαρμογή του Darwin στο γκρουπ της ομάδας μας μίλησαν οι James Milner και Τrent Alexander-Arnold μετά νίκη επί των Saints.

  • O Millie είπε:

«Έχει εγκλιματιστεί αρκετά γρήγορα η αλήθεια είναι. Ακόμα μαθαίνει τη γλώσσα, όμως προσπαθεί. Έχει εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, και αυτό θα το δούμε ακόμα περισσότερο όταν βελτιώσει τα αγγλικά του!»

«Έχει τα πάντα, οπότε είναι ευχάριστο πού βρίσκει τα γκολ του. Είναι επίσης ευχάριστο πού ο Robbo συνεχίζει να βρίσκει ασίστ.»

Συνεχίζει για τον Darwin:

«Αν τον παρακολουθήσεις στην προπόνηση θα δεις τα χαρακτηριστικά του, την προθυμία του να δουλέψει για την ομάδα, είναι εξαιρετικός στον αέρα, έχει δύο εξαιρετικά πόδια, σουτάρει νωρίς, θέλει να σκοράρει.»

«Είναι διαφορετικός τύπος επιθετικού από τα υπόλοιπα παιδιά, και είναι πολύ καλό για μας να έχουμε παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά.»

  • Εν συνεχεία ήρθε ο Trent Alexander-Arnold να προσθέσει τα εξής:

«Ήταν σαφές ότι θα είχε ένα μεγάλο βάρος στην πλάτη του, ερχόμενος στην Premier League με αυτό το ποσό.»

«Του πήρε μερικά παιχνίδια να ‘πάρει μπροστά’. όμως όλοι βλέπαμε στην προπόνηση τι παίκτης είναι.»

«Είναι ένας ‘σωστός’ επιθετικός με ταχύτητα, όμως σήμερα (σ.σ. χθες) έπαιξε στο ‘φτερό’, είναι πολυχρηστικός (versatile). Είδαμε τι μπορεί να κάνει, και τώρα έχει αρχίσει να συνηθίζει και να απολαμβάνει το ποδόσφαιρό του.»

Ξεχώρισε στο παιχνίδι με τη Southampton στο Anfield ο Darwin Nunez.
Ξεχώρισε στο παιχνίδι με τη Southampton στο Anfield ο Darwin Nunez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com